It is currently Wed Oct 22, 2014 5:35 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cinemag II always full
PostPosted: Thu Feb 17, 2011 10:42 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 18, 2010 2:41 am
Posts: 3
Hi Toni
I've problem with cinemag II 256GB after I try to erase mag for reused. I found problem it can't make free space on it.
So I start to reformat again with instruction how to true format mag. This instruction is work with our 2 cinestation I but it isn't on cinemag II.

How can I do.
Help me pls.

Thian


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 18, 2011 8:43 pm 
Offline
VRI Employee
VRI Employee

Joined: Thu Nov 09, 2006 7:13 pm
Posts: 110
Location: Wayne, NJ
Hello Thian,

I don't have much experience formatting the cinemag2, so let me look into that and I will let you know what I find out after doing some experiments. I know there is a minimum firmware requirement of 694 for the Cinemag2 format.

Can I ask what kind of camera you are using? Phantom HD or FLEX ? If you are using the Phantom HD then the format will have to be done on the cinestation running 694 firmware.

Also -- Make sure that you re-boot the camera after the format is complete. If you do not re-boot the camera, the mag will show as full when you re-seat it.

Thank you,
Toni


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group