It is currently Tue Sep 02, 2014 1:29 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Mar 18, 2011 9:53 am 
Offline

Joined: Fri Mar 18, 2011 9:22 am
Posts: 2
I just installed PCC 1.3.697.0, replacing version 1.2.692.692.

The new version does not detect the camera. The computer is running Windows XP Professional and the old version still runs normally on the backed up copy that I made, but I cannot get this new version to work.

Any ideas?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 21, 2011 6:23 am 
Offline
VRI Employee
VRI Employee

Joined: Tue Feb 26, 2008 11:21 am
Posts: 166
Please check your Firewall. Try to turn it off and see what's happening.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 21, 2011 10:23 am 
Offline

Joined: Fri Mar 18, 2011 9:22 am
Posts: 2
The firewall was turned off. The first time I downloaded the zip file I was using a wireless connection. Thinking that the file may be corrupt, I just tried redownloading the file on a wired PC and it now appears to be working correctly.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group